Tarly met exotische kalkoencurry
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 pak Tarly (250 g)
zout
400 g kalkoenfilet
3 eetlepels maïskiemolie
1 pak roerbakmix (400 g)
1 pot Kip Curry roerbaksaus (500 g)
1 bakje Hawaïsalade (300 g)
Bereiding
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoenfilet in repen snijden. In ruime koekenpan of wok olie verhitten en kalkoenrepen rondom lichtbruin bakken. Roerbakmix toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Klein scheutje water toevoegen en kalkoenmengsel in ca. 10 minuten gaar laten worden. Op smaak brengen met zout. Currysaus door kalkoenmengsel roeren en verwarmen. Serveren met tarly en Hawaïsalade.
Tarly met exotische kalkoencurry is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pittige kalkoencurry »
Pittige kalkoencurry met Chinese kool »
Kalkoencurry met gestoomde groente »
Kalkoencurry met bloemkool »
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa »
Ovenschotel met kabeljauw en sperziebonen »
Italiaanse tomatensoep »
Kaasragout met peterselieworteltjes »