Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca. 1/2 dl water erdoor roeren. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten en op bord leggen. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau in paprika-sinaasappelsaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept