Pasta tricolore

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat afkoelen. Verwijder het vel, de harde kern en de zaadjes van de tomaten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Scheur op één takje na de basilicumblaadjes in stukjes en schep ze om met de tomaat, olie en breng pittig op smaak met (versgemalen) peper en zeezout.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de warme pasta door het tomatenmengsel. Garneer met de laatste basilicumblaadjes en serveer direct.

Pasta tricolore is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met gemarineerde filetreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met vissaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept