Volkorenpasta met spinazie-roomsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Rooster in een droge wok of hapjespan op middelhoog vuur de pijnboompitten al omschuddend goudbruin. Strooi ze op een dubbel laagje keukenpapier. Snijd de ui fijn. Verhit de olie in de wok of hapjespan en fruit de ui. Schep de deelblokjes spinazie erbij. Laat de spinazie, volgens de aanwijzingen op de verpakking, al roerend ontdooien en gaar worden. Roer de boursin erbij en breng het geheel al roerend aan de kook.
  • 3 Schep de pasta in diepe borden. Schep er een flinke lepel spinaziesaus op en strooi de pijnboompitten erover. Breng op smaak met zout.

Volkorenpasta met spinazie-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van volkorenpasta met erwtjes, munt en ham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta, preifondue met cottage cheese
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept