Zalmburgers met kerrie-aardappeltjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roerbak de aardappels op matig vuur in 3 el olie in 10-12 min. bruin en gaar. Bestrooi ze tijdens het bakken met kerriepoeder, zout en peper. Giet de zalm af, verwijder harde stukjes en prak de vis in een kom fijn. Meng prei, gemberpoeder, ei en sojasaus erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Kneed alles goed door, vorm er 8-12 balletjes van en druk ze plat. Bak de burgers in de rest van de olie in 2-3 min. bruin. Snijd de komkommers in dunne plakjes en serveer die bij de zalmburgers met kerrie-aardappeltjes.

Zalmburgers met kerrie-aardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept