Goulash met krieltjes

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met zout in 10-15 min. gaar. Snijd de peterselie fijn. Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak de runderreepjes al omscheppen op hoog vuur 3 min. Schep het vlees uit de pan en houd apart.
  • 2 Snijd de ui in ringen. Snijd de gegrilde paprika's in grove repen en de tomaten in grove stukken. Schenk de rest van de olie in de pan en bak de ui in 6 min. goudbruin. Voeg de paprika en de tomaat toe en bak nog 2 min. Voeg de runderreepjes toe en breng op smaak met de paprikapoeder, peper en eventueel zout.
  • 3 Schep de goulash op de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de krieltjes.

Goulash met krieltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Goulash
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept