Aubergine-tofucurry

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was het citroengras (sereh) en hak het witte gedeelde van de stengel fijn. Kneus de rest met de achterkant van het mes. Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes
  • 2 Snijd de uien in parten en de aubergine in stukken. Maak de paprika's schoon en snijd in stukken.
  • 3 Verhit de olie in een grote braadpan. Bak de tofu, aubergine, ui en paprika ca. 3 minuten al scheppend. Voeg sereh, basilicumpasta, kokosmelk, kaneel, nootmuskaat en citroensap toe.
  • 4 Laat curry afgedekt op laag vuur nog ca. 10 minuten stoven. Breng curry met sojasaus op smaak en serveer met (pandan-)rijst.

Aubergine-tofucurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine-tofucurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept