Taco met andijvie en gehakt
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
200 g andijvie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt (extra mager, ca. 450 g)
1 zakje peen julienne (150 g)
1 zakje taco seasoningmix (35 g)
1 pak tacoschelpen (taco shells, 125 g)
½ zakje gemalen belegen kaas (a 150 g)
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
Bereiding
Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Wortel 2 min. meebakken. Seasoningmix met 150 ml water door gehaktmengsel roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht is verdampt. Taco shells volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Taco's vullen met andijvie, gehaktmengsel en met kaas bestrooien. Met crème fraîche serveren. Lekker met kropsla.
Taco met andijvie en gehakt is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente »
Chinese lasagne met gehakt en garnalen »
Quiche met vegetarisch gehakt »
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt »
Gebakken taco's met sardines »
Taco's met rundvlees »
Knapperige taco's met feta »
Taco's met gehakt en linzen »