Pasta met rode zalm

Pasta met rode zalm

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (5 stemmen)

pasta rode zalm
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 15. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.
  2. Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Dit vind je misschien ook lekker