Vissoep met kruidig stokbrood
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
2
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
3 tomaten
1 blik romige vissoep van het huis (650 g)
1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g)
1 La Champain stokbrood
25 g kruidenboter
1 bakje fruits de mer (150 g)
¼ zakje verse dille (à 15 g)
Bereiding
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.
Vissoep met kruidig stokbrood is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon in visbouillon »
Kruidige erwtjesspread »
Franse salade niçoise »
Vegetarische balletjes met rodekool »
Mediterrane vissoep »
Toro (pikante vissoep) »
Thaise vissoep »
Romige vissoep »