Provençaalse runderreepjes

2
15 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten lichtbruin en gaar bakken. Regelmatig omscheppen. Intussen in pan met weinig water worteltjes in ca. 2 minuten beetgaar koken en afgieten. Bosuitjes schoonmaken en in lange dunne reepjes snijden. Worteltjes, bosui en zout door aardappelschijfjes scheppen. Al omscheppend ca. 2 minuten meewarmen.Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Runderreepjes met Provençaalse kruiden in ca. 5 minuten bruin en gaar bakken. Runderreepjes over twee borden verdelen en gebakken aardappeltjes met groenten ernaast scheppen.

Provençaalse runderreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met appel en kaneel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met verse geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept