Biefstukjes met champignons en rode wijn

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.

Biefstukjes met champignons en rode wijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept