Kangaroemedaillons met abrikozen-notensalsa

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in fijne blokjes snijden. Abrikozen met keukenschaar in stukjes knippen. In koekenpan 1 el olie verhitten en hierin peper, knoflook en bosuitjes 1 min. fruiten. Abrikozen en cashewnoten toevoegen en 1 min. meebakken. Pan van vuur nemen en mengsel iets laten afkoelen. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en vlees in 6-8 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees met zout en peper bestrooien en op warme borden leggen. Koriander en limoensap door abrikozen-cashewnotenmengsel mengen en naast vlees scheppen. Lekker met in bouillon gekookte rijst en sperziebonen.

Kangaroemedaillons met abrikozen-notensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstgroenten met notensalsa
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kangoeroemedaillons Met Abrikozen-notensalsa
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept