Rodewijn-wildfondue met linzen

4 sterren op basis van 4 stem(men)

person 4 timer 10 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. In fonduepan ui in olie met mespunt koriander 5 min. zachtjes bakken. Afblussen met rode wijn en fond toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten doorkoken. Bouillon pittig op smaak brengen met zout en peper. Linzen afgieten en in kom scheppen. Fonduepan, linzen en schalen diphapjes op tafel zetten. Ingrediënten aan fonduevork prikken en in bouillon in paar min. gaar laten worden. Na de maaltijd linzen over vier kommen verdelen en wildbouillon erop schenken.
  2. Om in de bouillon te garen: - plakjes eendenborst - plakjes parelhoenfilet - blokjes kalkoenschnitzel - blokjes hertenbiefstuk - blokjes konijnenrug - stukjes bleekselderij - repen groene (savooie)kool - kastanjechampignons - blokjes pompoen - beetgaar gekookte spruitjes - halve blaadjes witlof.
Rodewijn-wildfondue met linzen is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker