Bol zalmragout

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ragout in pan verwarmen. Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Kap van broodbollen snijden. Broodbollen uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen. Salade mengen met dressing. Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen. Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje. Garneren met sprieten bieslook. Serveren met salade.

Bol zalmragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitjes met zalmragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige zalmragout
30 min-
Bekijk recept
Champignons Gevuld Met Zalmragout
30-60 min -
Bekijk recept
Zalmragout
20-30 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept