Gegrilde kip-avocadosandwich
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
4 dikke plakken bakbacon
1 zakje koriander (15 g)
8 el mayonaise
4 ciabattina's (afbakbrood, pak a 3 stuks)
1 venkel (in dunne plakjes)
200 g gerookte kipfilet (in dunne plakken)
1 rijpe avocado (in plakken)
4 tomaten ((Tasty Tom), in dunne plakken)
1 zak rucola (sla, 75 g)
Bereiding
Verwarm de oven op 200 °C. Bak de bacon uit in een droge koekenpan en laat hem uitlekken op keukenpapier. Pureer met een staafmixer 2/3 deel van de koriander met de mayonaise. Bak de ciabattina's af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze doormidden en besmeer ze met de helft van de koriandermayonaise. Beleg het brood achtereenvolgens met bacon, venkel, kip, avocado en tomaten en bestrooi met wat peper. Roer 1 el water door de rest van de koriandermayonaise, breng op smaak met zout en peper. Schep de rucola om met de rest van de koriander en de koriandermayonaise en serveer bij de sandwich.
Gegrilde kip-avocadosandwich is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Avocadosandwich »
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico »
Gegrilde vis met venkel »
Gegrilde aubergine »
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip »