Fusilli met kikkererwten en spinazie

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de helft van de spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg de tomaat met vocht en de kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook. Giet de fusilli af en schep erbij. Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor. Breek de bolletjes mozzarella in stukjes en strooi over het gerecht. Verdeel over 4 borden en maal er peper en zout naar smaak over.

Fusilli met kikkererwten en spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept