Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.
  • 2 Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • 3 Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.

Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met sherrysaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sherrysaus met vijgen (dessertsaus)
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met sherrysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met sherrysaus en olijven
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept