Tagliolini met spruitjes en gerookte eend

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de spruitjes. Verhit de olie in een ruime hapjesspan of kleine braadpan. Fruit de sjalotten zachtjes 2 min. in de olie. Voeg de spruitjes toe en bak ze 1 min. zachtjes mee. Strooi wat zout over de spruitjes, schenk 2 el water in de pan en stoof de spruitjes met de deksel op de pan in ca. 8 min. beetgaar.
  • 2 Kook intussen de tagliolini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de plakjes eendenborst van elkaar.
  • 3 Schep enkele eetlepels van het kookvocht bij de spruitjes. Giet de tagliolini af en doe de pasta terug in de pan. Schep het spruitjesmengsel en de plakjes eend erdoor. Breng pittig op smaak met peper en warm de pasta nog heel even zachtjes door. Verdeel het gerecht over 4 warme borden en schep op elk bord een flinke lepel mascarpone.

Tagliolini met spruitjes en gerookte eend is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Tagliolini carbonara met frisse zomerpostelein
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde biefstuk met knoflooktomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en kastanjechampignons
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met pit
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept