Mosselen en groente in zoetzure saus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.
  • 3 Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Mosselen en groente in zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept