Kippensoep met kipbroodjes

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 225 °C voorverwarmen. Broodjes in 6 min. afbakken. Laten afkoelen. Kap van broodjes snijden. Eieren in 8 min. hardkoken. Af laten koelen en in plakjes snijden. In pan kippenbouillon met 1 liter water aan de kook brengen. Soepgroenten, vermicelli en sambal toevoegen en 3 min. zachtjes koken. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Binnenkant broodjes met margarine besmeren en met sla beleggen. Tomaten over sla verdelen en kipfilet erover draperen. Met plakjes ei garneren. Soep met broodje serveren.

Kippensoep met kipbroodjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipbroodjes met maïs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kipbroodjes met tzatziki
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Kipbroodjes Met Tzatziki
10-20 min -
Bekijk recept
Kruidige Kipbroodjes Met Tzatziki
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept