Kapucijnerschotel
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 zak roerbakgroentemix (400 g)
1 blik kapucijners (800 g)
1 blik hotdogs (580 g)
4 eetlepels piccalilly
8 zoetzure augurken
1 duopakje uitgebakken spekreepjes (70 g)
Bereiding
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Kapucijnerschotel is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Vegetarische kapucijnerschotel »
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs »
Pittige kapucijner-chorizoschotel »
Caesers Kapucijnerschotel »
Vegetarische kapucijnerschotel »
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs »
Pittige kapucijner-chorizoschotel »
Kapucijnerschotel »