Kapucijnerschotel

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.

Kapucijnerschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische kapucijnerschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kapucijner-chorizoschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kapucijnerschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kapucijner-chorizoschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept