Mosselsalade met citroenmayonaise

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de citroen uit. Rooster het brood. Meng de helft van het citroensap door de mayonaise en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel de avocado met 1 tl citroensap. Verdeel de sla over borden en besprenkel met de rest van het citroensap en de olie. Verdeel de avocado en mosselen over de sla. Schep de mayonaise op de mosselsalade. Garneer met de bieslook. Snijd het brood schuin door en serveer bij de salade.

Mosselsalade met citroenmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte friet
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kappertjes en pistachenootjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met witte kaasblokjes
30 min
Bekijk recept
Mosselsalade met aardappelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade Met Radicchio
10-20 min -
Bekijk recept