Maïskipfilet met boterbonen en tapenade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipfilets bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kipfilets in 15 à 20 minuten bruin en gaar bakken, af en toe keren.Intussen bonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Stoneleeks schoonmaken en in schuine stukjes van ca. 2 cm snijden. Olijven halveren. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Dressing mengen met boterbonen, olijven, stoneleeks en helft van tapenade. Op smaak brengen met zout en peper. Salade op midden van vier borden scheppen. Kipfilet op bonen schikken en rest tapenade over kip verdelen.

Maïskipfilet met boterbonen en tapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kuritsa Tabaka
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla Met Gemarineerde Kip, Biefstuk En Paprika
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschoteltje Van Zoete Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Vijgen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept