Gevulde zalmfilet

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de gember zeer fijn. Meng het citroenrasp, de gember, peterselie, knoflook en olie en naar smaak citroensap, peper en zout. Kook de tuinbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergetips toe. Giet af en spoel af met koud water. Verwijder met een mesje de lichtgroene vliesjes van de bonen (dubbeldoppen).
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elk stuk zalm met een scherp mes aan de zijkant open tot een envelopje. Bestrijk ze van binnen met in totaal 3 el van het oliemengsel en vul ze met de aspergetips. Bestrooi met peper en zout. Leg in de schaal en bak 8 min. in de oven.
  • 3 Verwarm de tuinbonen met de rest van het oliemengsel in een steelpan. Verdeel de zalm over 4 borden en serveer met de tuinbonen.

Gevulde zalmfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept