Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.

Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesen met kormasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis in korma met gele rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept