Penne met tomatensaus en tartaarballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en snijd de winterpeen in blokjes.
  • 2 Meng het tartaar met de knoflook, peper en eventueel zout. Vorm er 20 kleine balletjes van. Verhit de olie in een hapjespan en bak de tartaarballetjes in 5 min. rondom bruin. Schep uit de pan op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Bak in het achtergebleven bakvet de ui, bleekselderij en peen in 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatensaus toe en laat 15 min. zachtjes koken.
  • 4 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 5 Giet de pasta af en verdeel over 4 borden en schep de saus erover. Serveer de tartaarballetjes er apart bij.

Penne met tomatensaus en tartaarballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep met tartaarballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot paksoi met satéballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische hutspot met tartaarballetjes
0 min
Bekijk recept
Tartaarballetjes Met Mosterdsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept