Gemarineerde garnalen met paprikacompote

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Garnalen, 1 sjalot, limoenrasp en -sap door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. In pan met dikke bodem olie verhitten. Rest van sjalot goudbruin fruiten. Paprika zacht meebakken, blijven roeren. Honing, wijn, tijm en 150 ml water toevoegen. Paprika met deksel schuin op pan op matig vuur stoven tot bijna alle vocht verdampt is. Paprika op smaak brengen met zout en peper. Paprikacompote over vier borden verdelen. Garnalen en marinade erop scheppen. Geroosterd brood schuin halveren en erbij serveren. Lekker met rijst.

Gemarineerde garnalen met paprikacompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco Met Kip
20-30 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept