Steak Stroganoff met puree en champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit in een braadpan de boter en bak hierin de pepersteaks aan beide kanten bruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Schep de champignonroerbakmix en de paprika in het bakvet en bak het al omscheppend 5 minuten.
  • 3 Bereid de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus bij de groentemix en warm het nog even door.
  • 4 Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen tot puree en breng op smaak met zout en peper. Serveer de pepersteaks met de aardappelpuree en stroganoffgroenten.

Steak Stroganoff met puree en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept