Tahoe-groentenomelet

4
40 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sugar snaps schoonmaken. Tomaat wassen en in stukjes snijden. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. In wok 1 eetlepel olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten roerbakken en op keukenpapier laten uitlekken. Opnieuw 1 eetlepel olie verhitten. Sjalot ca. 1 minuut roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Sugar snaps op halfhoog vuur ca. 3 minuten al omscheppend meebakken. Tomaat, mespunt peper en suiker toevoegen. Groentenmengsel 2 minuten laten sudderen. Eieren loskloppen met zout en peper.
  • 2 In koekenpan met antiaanbaklaag 1/2 eetlepel olie verhitten. Kwart van eimengsel in pan gieten en op laag vuur laten stollen. Omelet keren als onderkant gestold en lichtbruin is. Omelet op warm bord laten glijden en warmhouden. Op dezelfde manier nog 3 omeletten bakken. Groenten opnieuw zachtjes verwarmen en tofu erdoor roeren. Kwart van tofu-groentenmengsel in het midden van elke omelet scheppen. Omeletten als vierkante pakketjes opvouwen. Garneren met takjes koriander. Lekker met chilisaus, gebakken rijst en spinazie met gember en knoflook.

Tahoe-groentenomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentenomelet Op Geroosterd Brood
0-10 min -
Bekijk recept
Chakchouka - Tunesische Groentenomelet
20-30 min -
Bekijk recept
Kruidige Groentenomelet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chakchouka (Tunesische groentenomelet)
0 min
Bekijk recept

Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tahoe (tahu isi)
30 min-
Bekijk recept
Pekingsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van tahoe en paddestoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept