Geroosterde vleesspiesjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.
  • 2 Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vleesspiesjes strooien als garnering.

Geroosterde vleesspiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse vleesspiesjes met rijstsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsspiesje en komkommerrepen met peterseliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Surf- en turfspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Souvlaki (vleesspiesjes)
20-30 min -
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept