Garnalen en broccoli in ketjapsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang het kookvocht op. Schep de noedels om met 1/2 el olie. Breng ruim water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster het sesamzaad goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de uien goudbruin. Voeg de tomaten en broccoli toe en roerbak ca. 3 min. tot de tomaten zacht worden. Voeg de garnalen, ketjap en 150 ml kookvocht van de noedels toe. Breng op hoog vuur aan de kook. Kook de garnalen in ca. 2-3 min. gaar. Serveer het garnalen-groentenmengsel met de eiernoedels in kommen en bestrooi met het sesamzaad.

Garnalen en broccoli in ketjapsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaucijzen in ketjapsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept