Varkenssaté met paprika-komkommersalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de varkenshaas volgens de aanwijzingen op de verpakking van de marinade. Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng de komkommer salade, de rauwkost, de ui en peper en zout naar smaak in een kom.
  • 2 Rijg de varkenshaas aan de satéstokjes. Verhit de grillpan of barbecue en rooster. Gril de saté in ca. 6 min. rondom goudbruin en rosé vanbinnen. Keer regel matig. Bak ondertussen de baguettes 6-8 min*. in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze in plakjes.
  • 3 Leg de varkenssaté op 4 borden en schep de salade erbij. Serveer met de baguettes en de augurken. Lekker met een gepofte aardappel.

Varkenssaté met paprika-komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Varkenssate Uit Singapore
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenssate Met Mie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sate Met Pittige Pindasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Sateetjes In Drie Smaken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept