Varkensstoofpotje met chorizo en peper

4
1u10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Chorizo in braadpan zachtjes uitbakken. Ui en knoflook door chorizo scheppen en al omscheppend 3 min. bakken. Intussen vlees bestrooien met oregano. Chorizomengsel op bord scheppen. In zelfde pan boter verhitten en vlees al omscheppend bruinbakken. Tomatenblokjes, 100 ml water en chorizomengsel erdoor roeren. Aan de kook brengen en vlees afgedekt ca. 30 min. zachtjes stoven. Aardappelblokjes en jalapeñopeper door vlees scheppen en gerecht in nog 20 min. zachtjes gaarstoven. Op smaak brengen met zout. Serveren met een salade, rijst of tortilla's.

Varkensstoofpotje met chorizo en peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
varkensstoofpotje met kriekbier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met groenten
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje
10-20 min -
Bekijk recept