Visfilets in olijven-kappertjessaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In (hapjes)pan 4 el olie verhitten. Ui 5 min. zachtjes bakken. Knoflook laatste minuut meebakken. Tomaatblokjes door ui scheppen en 5 min. meebakken. Olijven, jalapeñopeper, kappertjes en oregano door tomatensaus roeren. Geheel 15 min. laten sudderen tot dikke saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Visfilets besprenkelen met limoensap en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Vis op matig vuur in ca. 5 min. gaarbakken, halverwege keren. Saus eventueel opnieuw verwarmen. Gebakken vis op vier borden leggen en saus erover schenken.

Visfilets in olijven-kappertjessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept