Runderstoofschotel met ratatouille

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 160°C voorverwarmen. Groenten (van pakket) schoonmaken. Ui en knoflook snipperen, andere groenten in stukken snijden. Vlees in stukken snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Vlees toevoegen en in 4 min. bruinbakken. Vlees ruim met zout en peper bestooien. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Passata, 200 ml water en laurierblaadjes (van vlees) toevoegen en geheel in ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en vlees in 2 uur gaar stoven. Peterselie fijnhakken. Stokbrood in plakken snijden. Stoofschotel met peterselie bestooien en met stokbrood serveren.

Runderstoofschotel met ratatouille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Runderstoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Runderstoofschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept