Aubergineschotel met pomodori

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Water aan de kook brengen in ruime pan, snuf zout toevoegen. Gnocchi enkele minuten koken tot ze komen bovendrijven. In vergiet laten uitlekken en met koud water afspoelen. Aubergines in dobbelsteentjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie in koekenpan verhitten en hierin aubergine met knoflook aanbakken. Rozemarijn erover strooien. Intussen pomodori laten uitlekken en door aubergines scheppen. Gnocchi met pomodori-auberginemengsel in ovenschaal scheppen. Geitenkaas erover verkruimelen en schotel in oven in 15 min. goudbruin bakken. Spinazie en dressing in kom mengen en erbij serveren.

Aubergineschotel met pomodori is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pakketjes met zongedroogde tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-gnocchi uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met feta en tijm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt-aubergineschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept