Viscouscous met zomergroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de helft van de limoenschil en pers de vrucht uit. Schep de limoenrasp, driekwart van het limoensap en de kippenbouillon in een ovenschaal en meng dit met de paprika en aubergine door de couscous, breng met peper op smaak. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven. Haal de schaal uit de oven, verwijder de folie en schep de tomaten en de vis op de couscous. Verwarm de couscous nog 10 minuten in de oven. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Besprenkel de vis en de couscous voor het serveren met de rest van het limoensap en de olie.

Viscouscous met zomergroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met zomergroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse macaroni met zomergroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tunesische viscouscous met frisse saykouk
45 min-
Bekijk recept
Viscouscous
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscouscous
0 min
Bekijk recept