Tikka masalapilau met kip en groenten

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bouillontabletten oplossen in 1 liter kokend water. Kipfilet in kleine stukjes snijden en met tikka masalapasta mengen. Ruime koekenpan verwarmen en hierin kip 2 min. al omscheppend bakken. Groenten, rijst, 1 tl kaneel en hete bouillon (een kopje achterhouden) toevoegen. Tegen de kook aanbrengen en op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. gaar laten worden. Als rijst droog en bijna gaar is, rest bouillon toevoegen. Pilau op 4 borden scheppen en rest kaneel erover strooien.

Tikka masalapilau met kip en groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currypita's met kalkoenfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept