Indiase curry met kikkererwten en mango

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer, verwijder de zaden en snijd overig vruchtvlees in blokjes. Snijd de ui fijn. Laat de kikkererwten uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien ca. 2 min. Voeg de currypasta toe. Voeg de kikkererwten, tomatenblokjes, komkommer en kokosmelk toe en kook het geheel in ca. 8 min. op laag vuur gaar. Schil intussen de mango, verwijder de pit, snijd de mango in blokjes en kook de laatste 3 min. mee.
  • 3 Bereid de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd vlak voor serveren de koriander grof. Verdeel de curry over diepe borden en garneer met koriander.

Indiase curry met kikkererwten en mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept