Kikkererwtencurry

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten, laurier en kaneel 30 sec. bakken zodat geur vrijkomt. Ui toevoegen en 3 min. fruiten. Knoflook, gember en 1/2 el komijn 1 min. meebakken. Lepel voor lepel yoghurt door uimengsel scheppen, pas volgende lepel yoghurt toevoegen als vorige is opgenomen. Tomaten, kikkererwten, citroensap en 200 ml water erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Kikkererwten 10 minuten op zacht vuur doorwarmen. Kaneel en laurier verwijderen. In droge koekenpan rest van komijn roosteren tot het gaat geureen. Vlak voor serveren kikkererwten bestrooien met komijn en koriander. Lekker met spinazie en Indiase kaas (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Kikkererwtencurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwtencurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtencurry met kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Kikkererwtencurry Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Kikkererwtencurry Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwtencurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtencurry met kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Kikkererwtencurry Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Kikkererwtencurry Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept