Foeyonghai met mihoen

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok 2 el olie verhitten en groenten ca. 3 min. roerbakken. Mihoen ca. 3 min. meebakken tot groenten beetgaar zijn. In kom omeletmix en eieren met 75 ml koud water loskloppen en door groentemengsel scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en eimengsel toevoegen. Omelet in ca. 4 min. op zacht vuur aan één zijde goudbruin bakken. Keren en in ca. 3 min. aan andere zijde goudbruin bakken. Intussen 250 ml water aan de kook brengen en in kom water met zakje sausmix tot saus roeren. Omelet in punten snijden, over vier borden verdelen en saus erover schenken.

Foeyonghai met mihoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Foeyonghai met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept