Biefstuk met cashewnoten in oestersaus

3 sterren op basis van 5 stem(men)

person 4 timer 15 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Meng de sojasaus, sesamolie, sherry en maizena in een kom. Schep de biefstuk erdoor en laat 20 min. marineren.
  2. Verhit een wok, schenk de zonnebloemolie erin en wacht tot de olie gaat walmen. Neem de biefstuk uit de marinade en laat even uitlekken. Bewaar de marinade. Roerbak de biefstuk 4 min. in de wok en laat uitlekken in een vergiet. Schenk de helft van de zonnebloemolie in een hittebestendige kom, deze olie wordt niet meer gebruikt.
  3. Roerbak de gember in dezelfde wok 1 min. op matig vuur. Voeg de marinade en oestersaus toe en breng aan de kook. Schep de biefstuk, bosui en cashewnoten erdoor en verwarm al omscheppend nog 2 min. Lekker met witte rijst en geroerbakte paksoi.
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker