Lauwwarme salade met zeewolf en mosselen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Strooi de snijbonen en sperziebonen in de pan en kook ze 3 minuten. Voeg de doperwten toe en kook de groenten in ca. 5 min. beetgaar. Giet ze af in een vergiet en laat ze iets afkoelen.
  • 2 Roer in een ruime schaal de sjalot en azijn door elkaar en marineer de sjalot 5 minuten. Roer 4 el van de olie door de azijn. Hak de mosselen grof en schep ze met naar smaak zout en peper door de dressing.
  • 3 Schep de groenten door de mosseldressing in de schaal. Voeg naar smaak zout en peper toe en verdeel de salade over 4 grote diepe borden.
  • 4 Bestrooi de stukken vis met zout en peper en bestrijk ze met de resterende eetlepel olie.
  • 5 Verhit een koekenpan. Rooster de stukken vis aan elke kant ca. 2 minuten. Leg de zeewolf op de salade en serveer direct.

Lauwwarme salade met zeewolf en mosselen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept