Schnitzel met zoete witlof

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de schnitzels met de kruiden. Snijd de witlof in reepjes. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 8 minuten gaar. Schil intussen de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in plakjes.
  • 2 Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de boter in een wok of braadpan. Roerbak de lof 3 minuten. Bak daarna de appel 1 minuut mee. Voeg vervolgens de stroop toe en laat smelten.
  • 3 Breng de witlof op smaak met zout en peper. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree.

Schnitzel met zoete witlof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept