Gevulde paprika met rode zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de paprika's, laat de steel zitten, en verwijder de zaadlijsten. Laat de zalm uitlekken (vang het vocht op, verwijder eventuele graten en velletjes) en meng het zalmvlees met het opgevangen vocht, de ui, de maïskorrels, de oregano, de knoflook en het paneermeel en breng pittig op smaak met peper en zout. Vul de halve paprika's met het zalmmengsel, dek af met aluminiumfolie en leg ze in de ovenschaal. Schuif deze in de oven en bak 25 min.
  • 2 Kook ondertussen de meergranenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de paprika met de rijst.
  • 3 De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Gevulde paprika met rode zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept