Pasta met Italiaanse vissaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of wok de olie en bak de uisnippers, de champignons en de geraspte winterpeen goudbruin in 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes met tomaatvocht en 150 ml water toe en breng de saus aan de kook. Leg de visstukjes erin, draai het vuur laag en laat de vis in ca. 8 minuten gaar worden, schep voorzichtig om. Breng pittig op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en schep deze met de peterselie bij de vissaus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Pasta met Italiaanse vissaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept