Spruitjestaart met tonijn

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de ovenschaal met de plakjes deeg en prik de bodem regelmatig in met een vork. Laat de tonijn uitlekken, vang de olie op en verdeel de tonijn in stukjes.
  • 2 Breng ondertussen ruim water aan de kook en kook de spruitjes 5 min. Verhit 2 el van de olie uit de blikjes tonijn in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Schep de tonijn, de spruitjes, de ui en de cherrytomaten in de ovenschaal. Klop de eieren los met de melk en peper en zout naar smaak en schenk dit over de tonijn en de groenten.
  • 3 Bak de taart 40 min. Serveer in rechthoekige stukken, leg op elk stuk een ansjovisfilet.

Spruitjestaart met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spruitjestaart met champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart met vegetarische worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart met gerookte makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept