Frittata met spinazie en pecorino

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan met ovenvaste handvatten. Fruit hierin de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de spinazie erdoor en laat de bladeren op halfhoog vuur al omscheppend slinken.
  • 2 Klop de eieren los met de pecorino en voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Schenk het eimengsel over de spinazie en roer alles door.
  • 3 Schuif de pan in het midden van de oven en laat de frittata in ca. 10 min. gaar worden. Lekker met donker vloerbrood of gebakken aardappeltjes.

Frittata met spinazie en pecorino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept