Cannelloni met paprika en magor

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de lasagnevellen en kook ze 3 min. in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
  • 2 Hak het basilicum fijn. Roer de magor los met de room en schep het fijngehakte basilicum erdoor.
  • 3 Snijd de paprika's zo open dat ze uitgespreid kunnen worden. Spreid de lasagnevellen uit op het werkvlak, leg er een stuk paprika op en bestrijk de paprika met de losgeroerde magor. Rol de lasagnevellen op en leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal.
  • 4 Roer de pastasaus los met 150 ml water en schenk dit over de rolletjes. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bewaar hem tot gebruik in de koelkast.
  • 5 Verwarm de oven voor op 175 °C en laat de canneloni afgedekt in ca. 20 min. warm worden. Lekker met een salade van jonge bladsla met een pestodressing.

Cannelloni met paprika en magor is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en magor
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met champignons en pijnboompitten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met spinaziepasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept